Bruidsfotografie op maat

Paula Hesselink Bruidsfotografie
Paula Hesselink Bruidsfotografie

 

Hebben jullie trouwplannen?

Hartstikke leuk! Gefeliciteerd! Maar er komt ook veel op je af. Jullie moeten over allerlei zaken een beslissing gaan nemen, zoals de datum, de locatie, welke jurk het wordt etc.

En de vraag of jullie een fotograaf willen inhuren zal ongetwijfeld ook naar boven komen. Want natuurlijk willen jullie deze prachtige dag mooi laten vastleggen om er later nog opnieuw van te kunnen genieten. Daarin hebben jullie groot gelijk. Misschien zijn jullie al wat aan het googelen geweest naar fotografen. En wellicht heb je al ontdekt dat het zo eenvoudig niet is om een fotograaf te kiezen. De stijl van fotograferen moet jullie aanspreken, maar een persoonlijke klik met iemand hebben is ook fijn. Mijn tip zou dan ook zijn, ga vooral kennismaken met fotografen die jullie aanspreken! Tijdens een gesprek krijg je er vanzelf een gevoel bij.

Paula Hesselink Bruidsfotografie
Paula Hesselink Bruidsfotografie

Een ander punt waar je tegen aan kunt lopen is het feit dat veel fotografen werken met zogenaamde pakketten en ze tegen een minimaal aantal uren in te huren zijn. De meeste fotografen willen zoveel mogelijk uur maken op jullie trouwdag. Maar wat als dat helemaal niet is wat jullie willen?

Paula Hesselink Bruidsfotografie
Paula Hesselink Bruidsfotografie

In de jaren dat ik als (bruids)fotograaf werk, merk ik hoe fijn het is wanneer je bruidsfotografie ‘op maat’ kunt leveren. Als bruidspaar wil je bijvoorbeeld wel professionele foto’s van het aankleden, de ceremonie, foto’s met familieleden en een mooie reportage op een schitterende locatie. Maar foto’s van het eten of het feest, daar hoef je niet perse een professionele fotograaf bij. Dus 10 of 12 uur fotografie is wat veel. Jullie zouden genoeg hebben aan 3 of 6 uur. Dan wordt het al lastig om een fotograaf te krijgen, zeker op populaire data als bijv. 07-07-2017.

Omdat ik zelf ook graag een fotograaf in zou willen huren voor de uren dat het mij uitkomt, bied ik bruidsfotografie per uur aan. Stel, je woont bij mij in de buurt (Bollenstreek) en je wilt alleen foto’s laten maken van jullie trouwceremonie. Wellicht nog even met familie op de foto. Dan kun je mij inhuren voor 1 of 2 uur. En vind je het leuk om het aankleden en opmaken vast te laten leggen en een mooie shoot te doen op locatie? Dan wordt het misschien 3 tot 6 uur. Alles is bespreekbaar! Bij mij geen dure pakketten of een minimum aantal uren. Het is jullie bruiloft, dus als het even lukt, probeer ik tegemoet te komen aan jullie wensen!

Paula Hesselink Fotografie
Paula Hesselink Fotografie

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, dus neem gerust contact met mij op via het formulier onderaan deze pagina! Ook voor meer informatie!

Kijk op prijzen en info voor actuele tarieven. Benieuwd naar mijn bruidsfotografie? Klik hier!

Heel graag tot ziens!

 

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s