Over Paula

Foto’s met dank aan Pauline Croese

Mensen fotograferen en momenten vastleggen, dat doe ik het allerliefst! Door het kijken naar foto’s kun je momenten opnieuw beleven en de herinnering bewaren. Foto’s zijn zo waardevol. En naarmate de tijd verstrijkt worden ze vaak nog dierbaarder. Iemand op de foto zetten zoals hij is. Ik ben trouwens wars van ‘het schoonheidsideaal’. Iedereen is goed en mooi zoals hij is! En dat wil ik laten zien. Ik streef er altijd naar een ‘treffende’ foto van je te maken. Ik hou er van om ter plekke te kijken hoe we de foto gaan maken en hoe we gebruik kunnen maken van de omgeving en het licht.

  • Over het schoonheidsideaal gesproken…In 2019 deed ik een fotoproject met dit thema. Ik fotografeerde en interviewde 18 vrouwen en publiceerde het resultaat in een magazine!
    Magazine met openhartige interviews en fotoreportages

    Als fotograaf heb ik uiteraard een ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels heb ik geleerd om vast te houden aan mijn eigen stijl. Je kunt er zeker van zijn dat ik mijn ziel en zaligheid in een fotoshoot leg. Daar hoort ook een tijdrovende nabewerking bij. Het is fijn als je dat kunt waarderen en als je ook de wetgeving rondom fotografie respecteert.

    Paula Hesselink Fotografie is gevestigd in Julianadorp, gemeente Den Helder, Noord-Holland.

    Via het formulier onderaan de pagina kunnen jullie contact met mij opnemen! Graag tot ziens!

Paula Hesselink Fotografie, Julianadorp

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht