Meer plezier van je foto’s!

Het zal de tijd van het jaar wel zijn. Terugkijken op mijn werk als fotograaf en goede voornemens voor het naderende nieuwe jaar. 2016 was een mooi fotojaar, waarin ik weer vele leuke fotoshoots heb mogen doen. Ik verheug me nu al op alle shoots die er gaan komen in 2017!

Maar geniet ik privé nog wel van fotografie? Eerlijkgezegd laat ik mijn foto uitrusting graag thuis wanneer ik zelf op vakantie ga. Te zwaar, te veel gedoe. Na afloop veel nabewerking hebben. Het wil niet zeggen dat ik niet alles door de ogen van een fotograaf bekijk. Er is altijd zoveel moois te zien, waar je ook bent. Bij gebrek aan mijn camera leg ik dat dan vaak vast met mijn mobiel. Vervolgens plaats ik wel wat foto’s op Instagram (@itsapaulaphoto), maar meer doe ik er eigenlijk niet mee.

En natuurlijk is dat zonde. Er zijn altijd foto’s die het verdienen te worden afgedrukt! Zelfs foto’s genomen met een mobiele telefoon zijn daar kwalitatief goed voor.

 

Paula Hesselink Fotografie
Paula Hesselink Fotografie

Deze afbeelding bijvoorbeeld is slechts 1,24 MB, maar de kwaliteit van de afdruk heeft me aangenaam verrast! Ik liet een afdruk maken bij http://www.FotoOpAluminium.nl. Ik koos voor een formaat van 30 x 40 cm. en voor een aluminium met een witte toplaag. Je kunt ook kiezen voor aluminium met een geborstelde laag; dat geeft de echte aluminiumstructuur.

Afdruk op aluminium www.FotoOpAluminium.nl
Afdruk op aluminium
http://www.FotoOpAluminium.nl

Het was de eerste keer dat ik een afdruk op aluminium liet maken en ik vind het een mooie strakke en moderne uitstraling hebben. Ook ben ik nieuwsgierig naar de geborstelde variant. Die ga ik zeker nog uitproberen.

Structuur afdruk op aluminium met witte toplaag
Structuur afdruk op aluminium met witte toplaag

En ja, mijn goede voornemen voor 2017? Vaker mijn camera meenemen en meer foto’s laten afdrukken, omdat het toch wel erg leuk is! Hopelijk kan ik jullie ook inspireren om weer eens wat foto’s te laten afdrukken. Kijk bijvoorbeeld eens op http://www.FotoOpAluminium.nl. FotoOpAluminium is een dochteronderneming van http://www.FotoCadeau.nl.

Afdruk op aluminium
Afdruk op aluminium

 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met mij op via het contactformulier!

 

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s