Studiofotografie

Het zijn rare tijden, nu het Coronavirus rondwaart. Ik hoop dat jullie gezond blijven! En ik hoop dat iedereen verstandig is in deze periode.

Er wordt natuurlijk ook niet gefotografeerd nu. Maar dat geeft me wel weer eens de kans om een blogje met jullie te delen. Bedoeld als afleiding. In februari 2020 deed ik deze fotoshoot met Irene in mijn thuisstudio. Omdat het te slecht weer was om buiten te shooten. Ik gebruikte continu licht. En maakte met de krultang krullen in Irene’s haar. Zie hieronder het resultaat!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s