Bruidsfotografie in Teylingen

Paula Hesselink Fotografie
Paula Hesselink Fotografie

 

Wanneer er een bruiloft plaatsvindt in de gemeente Teylingen en ik hem als fotograaf uit Voorhout mag vastleggen, is dat natuurlijk extra leuk!

Daarom verdient deze bruidsreportage van Carlo en Danique zeker een blog!

Carlo en Danique zijn al een tijd samen, hebben een dochtertje  en wonen in Voorhout. Toen de grote dag aangebroken was, waren ze best een beetje zenuwachtig. Ik belde tegen 10 uur ’s morgens bij ze aan, terwijl de voorbereidingen al in volle gang waren. Gelukkig waren de ouders van zowel de bruid als de bruidegom aanwezig om te helpen. Ondanks de zenuwen verliep alles gesmeerd en waren we op tijd klaar om te vertrekken naar het gemeentehuis van Sassenheim, waar de ceremonie zou plaatsvinden. Dochtertje Lize, ook gekleed in een wit jurkje en haartjes mooi gemaakt door oma, wilde eigenlijk net gaan spelen en leegde haar speelgoeddoos op de vloer van de woonkamer ;-). Maar dat ging dus niet door.

Paula Hesselink Fotografie
Paula Hesselink Fotografie

In Sassenheim stond de rest van de familie al te wachten bij het gemeentehuis.

Lize mocht het kussentje met ringen naar papa en mamma brengen. Ze kwam aanlopen en in plaats van het kussentje netjes aan te geven gooide ze het met een grote zwaai op tafel! Dat was best hilarisch, dus werd er flink gelachen.  Na de ceremonie maakten we buiten een groepsfoto. Vervolgens togen het bruidspaar en ik naar het Boerhaavepark in Voorhout om de fotoshoot te doen. Gelukkig was de temperatuur goed en was het nog droog. Niet veel later kwam het met bakken uit de hemel! We hadden dus geluk en maakten foto’s in dit prachtige parkje, waar de bloesem door de lucht dwarrelde. Lize dwarrelde er ook een beetje omheen. Veel leuker natuurlijk dan geposeerd op de foto gaan! Daar had ze helemaal gelijk in ;-).

Na de shoot was er een lunch gepland bij restaurant ‘Lekker Gewoon’ in Voorhout. Aan een lange tafel genoot het bruidspaar van het eten met de familie. En ik mocht ook een hapje mee eten!

Het feest werd later die dag voortgezet bij het bruidspaar thuis. Ik hoop maar dat de regen niet te veel roet in het eten heeft gegooid!

Carlo en Danique, dank dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen en heel veel geluk gewenst voor de toekomst samen met jullie dochter!

Paula Hesselink Fotografie
Paula Hesselink Fotografie

 

Geniet hieronder mee met een kleine selectie van de foto’s! Gaan jullie ook trouwen en zoeken jullie een fotograaf?  Via het formulier onderaan de pagina kun je contact met mij opnemen voor vragen of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

 

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s