Familieshoot op het strand van Julianadorp

Familieshoot strand Paula Hesselink Fotografie
Familieshoot strand Paula Hesselink Fotografie

Onstuimig, zo kon je het weer gerust noemen dat weekend in april dat ik een fotoshoot op het strand mocht doen met deze sympathieke familie.

Dit voorjaar hadden we al mogen genieten van mooi weer, maar deze zondag waaide het hard, vielen er hagelbuien en lag de gevoelstemperatuur rond de 4 graden! Heel veel ruimte om de fotoshoot naar een andere dag te verplaatsen was er niet. De familie kwam uit het midden van Nederland en verbleef een weekend in Landal Beach Resort Ooghduyne, in een strandhuisje.

Familieshoot strand Paula Hesselink Fotografie
Familieshoot strand Paula Hesselink Fotografie

Dus op hoop van zegen ontmoetten we elkaar op het strand van Julianadorp. We dronken een kopje koffie en net op het moment dat we naar buiten wilden gaan kwam er weer een bui over. Toen hebben we eerst in het huisje wat foto’s gemaakt en daarna werd het gelukkig droog. Helaas geen weer om zonder jas naar buiten te gaan. Dus een shoot met jassen, rode konen van de kou en verwaaide haren. Maar de zon brak af en toe door en de wolkenpartijen geven de foto’s toch wat extra’s. In de duinen stond wat minder wind, dus ook daar maakten we foto’s. Al met al toch een geslaagde fotoshoot geworden!

Wil jij ook een fotoshoot met jouw familie? Neem dan contact op via het formulier onderaan deze pagina!

 

 

 

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s