Bruidsfotografie Katwijk

Paula Hesselink Bruidsfotografie
Paula Hesselink Bruidsfotografie

Afgelopen augustus zijn Dirk en Eline getrouwd. In januari had ik met dit  jonge stel al een leuk kennismakingsgesprek gevoerd in Katwijk.

De bruiloft zou kleinschalig gevierd worden en het bruidspaar wilde graag foto’s laten maken van de ceremonie en een fotoshoot in het Panbos in Katwijk.

De ochtend van de bruiloft was ik vrij vroeg aanwezig in het huis van de ouders van Eline. De voor – en achtertuin waren mooi versierd met heel kleine witte roosjes in de struiken. Aan de schutting hingen schattige vaasjes met gipskruid erin.

Paula Hesselink Bruidsfotografie
Paula Hesselink Bruidsfotografie

Eline kwam naar beneden in een prachtige jurk. Een tikkeltje zenuwachtig, maar dat hoort er bij! Er waren ondertussen wat familieleden gearriveerd en ook de bruidegom kwam aanrijden in zijn rode Matiz. Toch altijd een bijzonder moment wanneer bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien op de grote dag!

Na een kopje koffie in de tuin was het tijd om naar het gemeentehuis te gaan in Katwijk, waar de ceremonie plaats zou vinden. Daar aangekomen moesten we nog even wachten, dus deze tijd hebben we benut om wat foto’s te maken.

De ceremonie in de mooie trouwzaal was intiem en er werd een klein traantje weggepinkt. Na de felicitaties maakten we familiefoto’s voor het gemeentehuis. Vervolgens togen het bruidspaar en ik naar het Panbos in Katwijk om daar de fotoshoot te doen.

Eline had weten te regelen dat wij met de auto het bos in konden. Eline en Dirk wisten al precies op welk plekje ze de fotoshoot wilden doen. Het was een open plek in het bos en hier te midden van het groen en de bomen hebben we ruim een uur lang gefotografeerd.

Daarna ging het bruidspaar terug naar de familie om te genieten van een feestelijke dag.

Eline en Dirk, ik hoop dat jullie met veel plezier terugkijken op jullie trouwdag en ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst!

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s