Privacystatement Paula Hesselink Fotografie

Privacyverklaring Paula Hesselink Fotografie

Paula Hesselink Fotografie – mei 2018

Gegevens:
Paula Hesselink Fotografie
Willame Naghelstraat 9
2215 PP Voorhout
Nederland
KvK-nummer: 62498754 BTW nummer: NL 187418251B01

http://www.paulahesselinkfotografie.nl

paulahesselinkfotografie@ziggo.nl

De website http://www.paulahesselinkfotografie.nl is een WordPress site en wordt beheerd door de eigenaar van Paula Hesselink Fotografie : Paula Hesselink.
Zij is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

 

Ik respecteer de privacy van mijn gebruikers en ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Welke gegevens worden er verzameld door Paula Hesselink Fotografie?
Wanneer u Paula Hesselink Fotografie benadert via het contactformulier op de website of rechtstreeks een e-mail stuurt, worden gegevens verwerkt die u zelf verstrekt. Bijvoorbeeld:
-voor en achternaam
-e-mailadres
-telefoonnummer
-adresgegevens
Mocht u een fotoshoot boeken dan verwerk ik ook foto’s waar u herkenbaar op staat (derhalve zijn dit ook persoonsgegevens).

Hoe worden deze gegevens gebruikt?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
-Wanneer u een contactformulier invult op de website zijn uw naam en mail-adres nodig om u van een reactie te kunnen voorzien.
-Naam en mailadres zijn nodig om eventueel een fotoshoot tot stand te laten komen (factuur sturen, afspraak maken).
-Foto’s die gemaakt zijn tijdens fotoshoots worden bewaard om aan eventuele vervolgvragen (nabewerking) te kunnen voldoen, of met uw toestemming te gebruiken voor publicatie op de website of social media.
-factuurgegevens worden bewaard voor de administratie (belastingaangifte) van Paula Hesselink Fotografie.

Door de gegevens te verstrekken geeft u toestemming om de gegevens voor bovenstaande doeleinden te gebruiken.

De belastingdienst zou inzage in mijn boekhouding kunnen vorderen en daarmee uw persoonsgegevens zien.

Wat betreft de website verwijs ik naar WordPress.com hoe ze met persoonlijke gegevens omgaan.
Op de website heb ik buttons geplaatst van Facebook en Twitter om content te kunnen delen. Lees de privacyverklaringen van deze mediakanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Bewaartermijn
De wettelijke termijn voor gegevens voor de administratie is 7 jaar.
De onbewerkte RAW foto’s verwijder ik direct. Er blijven bewerkte jpeg bestanden over waaruit ik een selectie bewaar om te gebruiken voor marketingdoeleinden indien hier toestemming voor is verkregen.
Behalve de factuurgegevens en foto’s worden er geen persoonlijke gegevens bewaard. Paula Hesselink Fotografie stuurt geen nieuwsbrieven e.d.

Rechten
U heeft het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming die plaatsvond vóór deze intrekking.

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren.

Indien u wilt weten welke persoonsgegevens van u verwerkt worden, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, dan kunt u schriftelijk verzoeken uw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heeft u recht op het wissen van uw persoonsgegevens.
Het verzoek zal binnen 4 weken in behandeling worden genomen. U kunt uw verzoek mailen aan paulahesselinkfotografie@ziggo.nl.
Toto slot heeft u het recht een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Paula Hesselink Fotografie behoudt zich het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

 

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout
KvK nr.: 62498754
Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s