Iedereen een mooie profielfoto!

Paula Hesselink Fotografie
Paula Hesselink Fotografie

 

Jij toch ook?

Vandaag de dag kun je er niet meer omheen. Je gebruikt Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram. Privé of zakelijk. En daar hoort een goede profielfoto bij! Het is soms de eerste indruk die men van je krijgt. Dus wil je er goed opstaan! Misschien wil je vooral een zakelijke foto, waar je een serieuze houding op aanneemt. Maar voor jouw privé Facebook account wil je wellicht een meer ongedwongen foto. Hoe dan ook, met een professionele foto trek je de aandacht en maak je de indruk die jij wilt! Geloof me, dat ziet er beter uit dan een foto van jouw hond, kat of kind 😉 als profielfoto.

Bij Paula Hesselink Fotografie kun je nu een minishoot/profielshoot boeken voor 1 persoon (volwassene). De shoot vindt plaats op een locatie in de bollenstreek of in Den Helder. Een buitenlocatie biedt veel mogelijkheden en daglicht is mooi. Wil jij liever foto’s in een studiosetting? Ook dat kan! Die maken we dan in mijn thuisstudio in Voorhout.

Je ontvangt de beste foto’s in hoge resolutie JPG via wetransfer, in zowel kleur als zwart/wit.

Aarzel niet langer en gun jezelf goede profielfoto’s! Graag tot ziens! Dan maken we er iets moois van!

 

 

Paula Hesselink Fotografie, Voorhout

KvK nr.: 62498754

Op alle getoonde foto’s op deze website rust auteursrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s